Voor hoeveel punten is Physios geaccrediteerd?

Physios is voor 16 punten of kwaliteitsuren per jaar (4 punten of uren per editie/toets) geaccrediteerd door het KNGF en het Kwaliteitskeurmerk fysiotherapie, voor het register 'Algemeen Fysiotherapeut'.

Geldt deze accreditatie alleen voor het register Algemeen Fysiotherapeut?

Ja, deze accreditatie geldt alleen voor dit register.

Als ik een editie succesvol heb afgerond, hoe ontvang ik dan het certificaat?

Na het succesvol afronden van een editie vindt u uw certificaat terug in Mijn Dossier, het persoonlijk onderdeel van de website waarin u zelf uw gegevens beheert. Indien gewenst kunt u uw certificaat hier downloaden.

Hoe vaak worden de resultaten aan het KNGF doorgegeven?

De resultaten van de kennistoetsen worden door Prelum Uitgevers éénmaal per maand doorgegeven aan het KNGF voor de verwerking in het persoonlijk nascholingsdossier. Hiervoor is het noodzakelijk dat u op het aanmeldingsformulier uw KNGF-nummer en geboortedatum opgeeft.

Mijn punten ontbreken in het register. Wat te doen?

Het kan zijn dat u de toets nog maar kort geleden heeft gemaakt en de punten nog moeten worden doorgegeven aan het KNGF. Dit doen wij éénmaal per maand. Het kan ook zijn dat wij niet over alle noodzakelijke gegevens van u beschikken (zoals uw geboortedatum, KNGF-nummer of adresgegevens), zodat het KNGF uw punten niet registreert. Geeft u ons zo spoedig mogelijk uw gegevens door.